PRESENTATIESYSTEMEN
Wij hebben een uitgebreid assortiment vrijstaande bannerdisplays, stoepborden, kliklijsten, beachvlaggen en meerdere producten om uw boodschap over te brengen of te showen.
Snel opzetten zonder gereedschap
Vervangbaar doek
Licht en eenvoudig vervoerbaar
BEKIJK ALLE PROJECTEN  >
Pop-Up LED frame
Prints zijn gemakkelijk te vervangen
Leverbaar in verschillende formaten en modellen
Spatwaterdicht
Stoepborden
Leverbaar in diverse formaten, uitvoeringen en diktes
Prints zijn gemakkelijk te vervangen
Spatwaterdicht ook leverbaar
Kliklijsten
Zweedse kwaliteit
Geen gereedschap nodig bij montage
Staat in 5 minuten
Bannerbow
Het Zweedse BANNERBOW systeem is totaal onderscheidende ten opzichte van Roll-Up banners of presentatiewanden. Er zijn twee modellen: Indoor voor binnengebruik en Hybrid voor zowel binnen- als buitengebruik. Het systeem is dusdanig slim ontworpen dat het geheel zonder gereedschap binnen 5 minuten is opgezet. De Bannerbow is verkrijgbaar in 3 formaten: Small: Breedte 300 x Hoogte 245 cm. Medium: Breedte 400 x Hoogte 320 cm Large: Breedte 500 x Hoogte 375 cm. Het gewicht van een BANNERBOW varieert van 15 kilo voor een Indoor versie en 32 kilo voor een Hybrid systeem
De pop-up LED frames zijn eyecatchers in elke ruimte! De LED verlichting in combinatie met een Samba Backlit doek zorgt voor een haarscherpe, egaal verlichte print. Maak hiermee van een afbeelding het stralende middelpunt op beurzen, in winkels en in showrooms. Je zet het pop-up frame snel in elkaar zonder gereedschap. Het enkelzijdige frame is licht van gewicht en daardoor eenvoudig te vervoeren in de bijbehorende tas!  Formaat: 85x200cm.
Zweedse kwaliteit
Geen gereedschap nodig bij montage
Zeer snel te monteren
Expolinc Beurswanden Magnetic
Expolinc Pop-Up Magnetic is de meest gebruiksvriendelijke Pop-Up presentatiewand die er is. En met een uitgebreid assortiment aan accessoires personaliseert u het systeem geheel naar wens. Vitrines, productschappen, rechte en gebogen zijkanten, 5 verschillende hoogtes en oneindig te combineren: Dat is Pop-Up Magnetic. Uiteraard hebben we diverse verpakkingsmogelijkheden: allemaal makkelijk mee te nemen en te vervoeren in personenauto of per koerier. Van de Case & Counter koffer maakt u een complete balie inclusief twee inlegschappen.