Spandoekenframe

Aluminium buizenframe voor spandoek

Sterk en licht frame gemaakt van aluminium

Frames leverbaar in het zilver of zwart

Frames kunnen voorzien worden van verschillende soorten doeken

Stormfix spanners

Voor buiten- en binnengebruik


Frames

Spandoekframes zijn de perfecte omlijsting van ieder spandoek. De stoere, industriƫle look, de degelijke constructie en de eenvoudige montage maken spandoekframes in vierkante en rechthoekige vorm enorm populair. De frames zijn standaard zilver maar kunnen ook geleverd worden in het zwart. Het aluminium spandoekframe is al jaren een veel ingezet product. Met elastische spanners bevestig je een spandoek in het frame. Zo kan het doek ook bij wind tegen een stootje en blijft de boodschap van jouw klanten goed zichtbaar voor voorbijgangers.

Verschillende soorten doek

Kies bij jouw frame een spandoek van verschillende materialen voor binnen en buiten gebruik zoals:

Banner 510

Banner 510, ook wel Frontlit banner genoemd, is een bekende naam als het gaat om bannerdoeken. Het extra sterke PVC doek kan voor veel verschillende toepassingen gebruikt worden zoals: gevelreclame, doeken met acties of als tuindoek. Het doek kan zowel binnen als buiten toegepast worden door dat het doek een B1-Brandcertificering heeft.

Meshdoek

Meshdoek is een PVC doek van met een open gaasstructuur. De geweven constructie met kleine gaatjes, maakt het materiaal doorzichtig en enigszins luchtdoorlatend. Het doek heeft een matte uitstraling. Het doek wordt voornamelijk gebruikt bij extra grote doeken maar kan ook gebruikt worden als bouwhekdoek. Net zoals Banner 510 heeft Mesh spandoek een B1-brandcertifirering

Polyester Outdoor doek

Polyester Outdoor doek is een licht en recyclebaar polyester doek. Door het lichte gewicht is het materiaal makkelijk te monteren. Dit doeksoort beschikt over de hoogst mogelijke kleurintensiteit. Hierdoor springen jouw prints er nog meer uit in vergelijking met andere doeken. Daarnaast absorbeert het licht, wat polyester outdoor een matte uitstraling geeft. Het materiaal heeft geen brandcertificering en mag daardoor niet in openbare ruimtes toegepast worden.