Lichtbakken

Voordelige vorm van lichtreclame

Gemaakt van geanodiseerd aluminium

Diktes van 75mm, 100mm, 120mm, 140mm, 170mm of 200mm leverbaar

Energiezuinige LED-verlichting

In ieder RAL kleur leverbaar


Onze lichtbakken

Lichtbakken zijn een van de voordeligste vormen van lichtreclame. Duidelijk, aanwezig en ook in het donker goed zichtbaar. Lichtbakken kunnen gemaakt worden in allerlei soorten en maten. De lichtbakken worden geproduceerd van standaard geanodiseerde profielen en zijn leverbaar in de dieptes van 75mm-100mm-120mm-140mm-170mm of 200mm.
Al onze lichtbakken worden al sinds 2010 voorzien van energiezuinige ledverlichting. Met de juiste verdeling in de verschillende dieptes zorgt de achterwandverlichting voor een perfect egale uitlichting.
De enkelzijdige lichtbakken zijn voorzien van (inwendige) aluminium steunen, die zorgen voor een stevige en stabiele uitvoering.
Verder verlijmen wij aan de 4mm opaal panelen een hangstrip die ervoor zorgt dat u geen doorgezakte panelen krijgt omdat deze niet op de bodem rusten. Ook is de hangstrip nog een extra beveiliging bij storm en hevige windkrachten. Dit in combinatie met windveren voorkomt het uitwaaien van de panelen. De achterkant van de bakken zijn voorzien van ultralichte aluminium panelen die altijd volledig vast gepopt worden om zo een solide constructie te krijgen die extra sterk is en niet te zwaar.

De dubbelzijdige lichtbakken zijn allen voorzien van een compleet inwendig gelaste constructie, opalen panelen met hangrand en naar gelang de montage voorzien van wandsteunen/ muurbeugels.

Naast de standaard enkel- en dubbelzijdige lichtbakken maken wij ook alle soorten modelbakken. Rond, ovaal of elk gewenst model is voor ons geen probleem. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om u te voorzien van een product wat op de wensen van uw klant aansluit. Optioneel zijn de profielen nog in elke gewenste ral kleur gemoffeld.