Freesletters

Creëer je een stijlvolle uitstraling

Keuzen uit verschillende materialen

Van losse letters tot complete logo’s

Standaard kleuren of in RAL kleur gespoten

Verschillende diktes leverbaar

Montage rechtstreeks op de muur of d.m.v. afstandhouders


Acrylox

Met Acrylox bieden wij u topkwaliteit. Acrylox is een sterk, kunststof, kleurecht en onderhoudsvrij product, waarmee eenvoudig de mooiste gevelreclames voor binnen en buiten gemaakt kunnen worden. Acrylox is leverbaar in verschillende diktes, in een breed scala van verschillende RAL-kleuren en in diverse uitvoeringen, zoals het extra lichtdoorlatende 19 mm dikke Acrylox Translucent. Verras uzelf met een gevelreclame die er echt uitspringt! De letters / logo’s kunnen rechtstreek op de ondergrond verlijmd worden of d.m.v. kunststof afstandhouders

Sandwichpanel

Sandwichpanel is een plaatmateriaal met 2 toplagen van 0,3 mm gecoat aluminium en een kern
van polyethyleen. Sandwichpanel is uit voorraad leverbaar in 11 kleuren en is geschikt voor
binnen- en buitentoepassingen. Sandwichpanel is met name geschikt voor grote signs i.v.m.
gewicht en de geringe uitzetting van het materiaal.

RVS

Creëer een industriële en tijdloze look met geslepen RVS of een chique uitstraling van RVS spiegel. RVS is leverbaar in 6 kleuren. Goud geslepen, goud spiegel, zilver geslepen, zilver spiegel, brons geslepen of brons spiegel. De benaming RVS is, in tegenstelling tot de algemene gedachten, niet roest vrij staal. Dit betekend dat RVS zelf niet kan oxideren, maar zeker wel oxidatie vanuit de omgeving kan aantrekken. Derhalve is goed en regelmatig onderhoud met een RVS cleaner noodzakelijk. De RVS letters zijn eenvoudig te monteren door middel van draadstift of rechtstreeks te verlijmen op de ondergrond.

Acrylox met een RVS toplaag

Creëer een luxe gevelreclame met stevige gevelletters. Deze letters hebben een zwarte Acrylox onderlaag van 8mm met daarop een RVS toplaag er op verlijmd. De letters zijn ook leverbaar in 19 of 30 mm dik.

Hout

Hoogwaardige indoor signing van massief hout. Afhankelijk van de gekozen houtsoort, kunt u met de lasersnijder diktes tot 20 mm snijden. Bij het lasergraveren van hout kunt u het soort hout vrij kiezen; de visuele indruk is hier meestal doorslaggevend. Het materiaal wordt door middel van een lasergraveermachine in model gemaakt.